Heeft u ze ook al veelvuldig gevolgd? Trainingen waarbij u de hele dag luistert naar presentaties en discussieert over verschillende onderwerpen? Wij zijn van mening dat trainen ook anders kan, namelijk: confronterend, verrassend, interactief, avontuurlijk en spannend. Scope heeft een aantal trainingsprogramma’s ontwikkeld waarbij u de gehele dag grensverleggend en confronterend bezig bent.

Assessment Programma

Assessments bestaan doorgaans uit verschillende testen, simulaties of rollenspelen, die afzonderlijk van elkaar worden uitgevoerd. Wij doen het anders en laten kandidaten in het publiek domein, middels een scenario, grensverleggende situaties ervaren.

Hierbij worden competenties getest als creatieve vaardigheid, durf en lef in combinatie met actie intelligentie.

Management Training

Managers zijn goed in wat ze doen, in een veilige omgeving, in de branche die zij kennen. Maar wat gebeurt er met hen als zij een crisis moeten managen, die buiten hun scope ligt. Wat geven u en uw team de kans dit middels een intensieve training te ervaren. Aan het eind van de dag zal u verstelt staat van de behaalde resultaten

Team Training

U kent ze wel de sensationele programma’s op televisie zoals C.S.I. & Bones, waarbij special agents undercover een misdrijf oplossen. Hoe een dag van een special agent er nou echt uit ziet kunt u nu meemaken in onze training “Operatie Megabite”.

Wij trekken u uit uw comfort zone en plaatsen u deze dag in een geheel andere omgeving en situatie, de wereld van een Special Agent. In deze management game komen verschillende situaties aan bod, waarin u proactief moeten zorgen voor oplossingen.